מחשבות על צום לסירוגין – שואלים רפואה משלימה (טור אישי)

שתף אותנו עם חברים

שיתוף ב facebook

מאת:

הגיע הזמן שנדבר קצת על צום לסירוגין !!!
זוהי שיטת אכילה שיש לה יתרונות רבים
קודם כל אסביר מהו צום לסירוגין.
צום לסירוגין זה מצב שבו מחלקים את היממה לשני פרקי זמן .
פרק זמן אחד בין 8 -10 שעות (למחוננים שבינינו 6 שעות) שבו אפשר לאכול (רצוי אוכל בריא ומזין ולא ג'אנק פוד).
ושאר היממה, כ14-16 שעות (כולל את הלילה כמובן ) שלא אוכלים.
כך לדוגמא , ארוחת בוקר אוכלים ב10.00 , צהריים ב14.00 וערב ב18.00 .
ואז, מפסיקים לאכול עד 10.00 בבוקר למחרת.
זה נשמע קצת קשה, לא לאכול אחרי 18.00 ואז , בבוקר לא לאכול עד 10.00 . נכון?
אז זהו , שהגוף שלנו לאחר כמה ימים עובר למצב שבו הוא שורף שומן כדי לייצר אנרגיה ואז , יש פחות צורך בסוכר ופחממות ופחות רעבים.
יתרונות השיטה המאוד פופולארית הזו:
*** הרזייה ( כתבתי את זה ראשון כי אני יודעת שתכלס זה הכי מעניין אתכם).
*** הפחתת טריגליצרידים בדם
*** הגברת רגישות לאינסולין היינו- הפחתת סיכון לפתח סכרת.
*** הפחתת מדדי דלקת.
*** יש הטוענים שזה גם מגן על המוח.
אז , עכשיו נותר לכם רק לנסות .
אני התחלתי לפני שבועיים ובינתיים הולך מדהים!!!
מוזמנים/ות להצטרף ולעדכן פה בכל יום מה אתם חווים ומרגישים .
בהצלחה!!!
בתמונה, מה שבישלתי אתמול 

על המחבר:

אולי יעניין אותך גם...

אורח חיים בריא
מיכאלה עפרוני

אז מה זה בעצם ניקוי רעלים?

ניקוי רעלים תפס תאוצה בשנים האחרונות, הוא נקשר בירידה במשקל ובעוד שלל הבטחות לבריאות מיטבית אבל יש הרבה חוסר הבנה סביב הנושא הזה כי הגוף הוא הרי מכונה מופלאה, בכל רגע ורגע הוא בונה ומפרק את הרקמות, מחדש את התאים שלנו.
ניקוי רעלים קורה כל הזמן, והחדשות הטובות הם שאפשר וכדאי לתמוך בתהליך הזה.
בואו גלו כיצד!

קרא עוד »
מוזמנים לטעום ולעקוב לקראת הריטריט הבא
הצטרפות לצוות ניהול המגזין

תפריט נגישות

הצטרפו לניוזלטר ולמדו לחיות חיים בריאים יותר